Ons Bedrijf

Veehandel Geensen is een gerenommeerd familiebedrijf waardoor het over de generaties heen het benodigde vakmanschap, kennis van de markt en expertise heeft weten te verwerven, maar nog belangrijker een naamswaardige reputatie heeft weten op te bouwen in de sector waardoor het beschikt over een groot cliënteel en netwerk van (internationale) contacten. Aan de basis van dit succes liggen bijna 71 jaar ervaring, verworven en gekoesterd sinds de oprichting in 1937.

Loyaliteit is een belangrijk kernbegrip in onze onderneming, wij trachten dan ook relaties met onze klanten op te bouwen door middel van hun op lange termijn tevreden te stemmen. Veehandel Geensen hanteert een zogenaamde focusstrategie, dit door middel van zich toe te leggen op het bedienen van een zorgvuldig afgebakende doelmarkt met behulp van het leveren van producten en diensten op maat aan zijn klanten.

Relatiemarketing wordt door Veehandel Geensen gezien als de sleutel tot succes om klantwaarde te creëren.

• Hierbij gaat het erom onze klanten zo weinig mogelijk ‘kosten’ te laten maken, waarbij kosten niet alleen financieel hoeven te zijn maar ook de inspanningen kunnen zijn om het product te kopen (convenience).
• Het verkrijgen van ‘intieme’ relaties met onze klanten door het leveren van producten en diensten afgestemd op individuele klanten.